Weekend Flotarium

Aquest Cap de Setmana vine a Flotarium i regala’t una experiència única!

Obrim dissabtes 10 a 21h. 
Truca ara 93 217 36 37 i fes la teva reserva! 

Si ets a Barcelona o si t’hi vols apropar, a Flotarium trobaràs un espai per recuperar el Benestar de cos i ment, per relaxar-te. Amb les nostres sessions de flotació, gaudeix d’una experiència diferent i reparadora, relaxant i tranquil·la al centre de la ciutat.

SESSIÓ DE FLOTACIÓ MOMENT DE RELAX

Ideal per descobrir l’experiència.

“La sessió de flotació et proporciona una profunda relaxació muscular, nerviosa i mental, i t’aïlla de tots els estímuls externs. Actualment, s’ha convertit en una teràpia ja que ofereix diferents beneficis tant físics com mentals “.

SESSIÓ DE FLOTARIUM

La sessió de Flotació és de 50 minuts, disposant de 10 minuts addicionals abans i després per canviar-te i dutxar-te.

PREPARACIÓ

No necessites portar res, disposaràs de servei de tovalloles, xampú, gel, taps per les orelles, assecadors. 1 ampolla d’aigua d’obsequi al finalitzar la sessió.

VAL REGAL / VOUCHER DE FLOTACIÓ

Finalitzada la compra, podràs descarregar el VAL amb el codi de flotació. També, rebràs un mail amb el fitxer PDF adjunt, per imprimir o o reenviar.

CADUCITAT

Aquest Voucher té una validesa d’ 1 any.

HORARIS PER FLOTAR

De dilluns a dissabte de 10:00 a 21: 00h | Dimecres i Diumenge Tancat

RESERVES

Només has de trucar +34 93 217 36 37 o enviar-nos un mail a info@flotarium.com per triar el dia i l’hora i dir el teu número de referència que et proporcionem després de la compra. Les reserves estan subjectes a disponibilitat.

COMPRAR SESSIÓ FLOTARIUM

COMPARTIR PUBLICACIÓ

ET POT INTERESSAR…

   

, ,
Menú