La flotació pot ser especialment beneficiosa pels usuaris de més edat i millorar notablement el seu benestar tant físic com mental.

Les persones grans es poden preguntar si la teràpia de flotació és adequada per ells. Poden tenir dubtes de com funciona la sessió de Flotarium i de si poden utilitzar amb comoditat els tancs de flotació.
Tot i que poden necessitar una mica d’assistència per accedir a la banyera de flotació Flotarium, això no hauria d’impedir que ho intentin. En el nostre centre volem ajudar als més grans a tenir accés a la teràpia de flotació, assegurar que estiguin còmodes i que disfrutin al màxim dels seus beneficis.

La flotació pot ser especialment beneficiosa pels usuaris de més edat y millorar notablement el seu benestar tant físic com mental.

Creiem que aquests són els 4 principals motius pels que els nostres jubilats i grans, haurien de provar la teràpia de flotació:

Millora la circulació

Moltes persones grans pateixen de mala circulació i lluiten amb condicions que inhibeixen el flux sanguini saludable. La circulació té un gran impacte en la salut general i és un dels components clau dels processos curatius del cos. La mala circulació pot augmentar el risc de formar coàguls sanguinis. També pot causar dolor, pessigolleig i entumiment a les mans i als peus.
La flotació millora la circulació augmentant el flux sanguini a tot el cos. Això ajuda en el lliurament d’oxigen a sistemes vitals i l’eliminació de toxines. La circulació millorada també ajuda a afluixar els músculs rígids i adolorits, augmentant encara més el flux sanguini a través del cos.

Minimitza el dolor crònic

A mesura que envellim, el desgast corporal produeix dolor crònic. Encara que aprenem a conviure amb aquestes molèsties, el dolor crònic pot fer que la vida sigui menys agradable, i també pot contribuir a la depressió i a l’ansietat.
Els nivells d’endorfines augmenten durant la teràpia de flotació en Flotarium. S’activen els químics naturals del nostre cos per combatre el dolor, augmentant la sensació de plaer i són un component important per millorar la nostra qualitat de vida. Les endorfines no només combaten el dolor físic, també alliberen els peatges psicològics de l’ansietat i la tensió.

Alleuja l’artritis i el dolor articular

La inflamació i les lesions articular poden fer que alguns moviments siguin molt incòmodes. Moltes persones es resignen a patir aquest dolor o opten per prendre medicaments que tenen efectes secundaris desagradables.
La teràpia de flotació redueix naturalment l’artritis i el dolor articular posant el cos en un estat sense pes. Alleuja la pressió de la gravetat sobre les articulacions adolorides i li dóna al cos una moment de repòs afavorint la recuperació i la possibilitat de cicatritzar.

Voleu ajudar als vostres pares, els vostres avis o grans? 

Per què no provar la Teràpia de Flotació o tractar-los amb una sessió de Flotarium.

 

Fem sessions al 20% de descompte, tots els dimarts i dijous per a majors de 65 anys.

Per aprofitar la promoció, apliqueu el cupó amb el codi ESPECIAL65 a l’hora de comprar la sessió a www.flotarium.com

Voleu provar una sessió de flotació i teniu més de 65 anys?

Fem sessions al 20% de descompte, tots els dimarts i dijous per a majors de 65 anys, podeu comprar el vostre val en línia mitjançant el cupó de descompte ESPECIAL65

Ens agradaria veure’t aviat

COMPARTIR

APROFITA EL DESCOMPTE -20% AMB AQUESTS PRODUCTES

Aplicar el codi  ESPECIAL65 abans de finalitzar la compra

PER USUARIS +65 | SESSIONS DIMARTS I DIJOUS | -20% CODI: ESPECIAL65

BLOG FLOTARIUM | ET POT INTERESSAR:

    

, , , , , , , , , , , ,
Menú